Oldalak

2015. január 17., szombat

Ismertető

Mikor a szenvedély betegségről beszélünk csak a drog, a pia és a cigi jut eszünkbe. De más is ide tartozik a szex ugyan úgy szenvedély betegség ugyan úgy nem lehet segítségnékül gyógyítani. Hogy mik is a tünetei?
 Folyton a szexen jár a szenvedélybeteg esze, és ez a normális szexualitására is kihatással van, 

Névtelenségben maradó idegen partnerekkel folytat rendszeres szexuális viszonyt

Állandó adósságba keveredik azért, mert prostituáltakkal folytat viszonyt. Ebbe beletartozhat az is, hogy számos Internetes pornográf oldalra fizet elő és/vagy „sex chat”-et folytat.

Állandó szüksége van szexuális segédeszközökre ahhoz, hogy kielégüljön (eszközfüggő)

Hátat fordít a személyes kapcsolatoknak. Még a baráti, családi és partnerkapcsolatait is felszámolja azért, hogy névtelen, futó kapcsolatokba keveredjen idegenekkel.

Drogot cserél szexre. A prostitúció nem pénzért, hanem az élmény kedvéért űzi

Exhibicionista - magamutogató. Például autóban, színházban vagy olyan helyeken mutogatja magát, ahol biztosan meglátják mások.
 Az „élményt” mások megsokkolásából szerzi meg.

Nyilvános helyeken hajszolja a szexet, például nyilvános illemhelyeken

Drog- vagy alkoholfogyasztásra bír másokat, hogy utána manipulálhassa őket és rávegye vagy rákényszerítse őket szexuális tevékenységekre

 Állandóan ismeretlenekkel próbál szex kapcsolatot létesíteni (veszélykeresés)

Olyan mértékben megszállottja a szexnek, ami már akadályozza a rendes munkavégzést, másokhoz való normális viszonyulást egészen addig a pontig, míg képtelen normális életvitelt folytatni.

Harry Styles is pont ebbe szenved. Hogy mi történik? Meg akarod tudni hogy a képes lesz-e meggyógyulni ? Akkor gyere és tarts velem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése